Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő

Új Mustang RH09 bontó, morzsoló olló

3,850,000Ft

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

Új Mustang RH08 morzsoló, bontó olló

7-15 tonnás kotrógépekre

Súlya: 800 kg

360 fokban körbeforgatható

cserélhető fogakkal, vágóéllel

1 év gyártói garanciával

Fix és forgó zúzógépek elsődleges és másodlagos bontáshoz.

Forgó hidraulikus zúzógép rögzített felső pofával, amely garantálja a legjobb anyagfogást a talajból, és egy alsó mobil pofával, amelyet hidraulikus henger és nagynyomású tömlők működtetnek. A két pofa kopásgátló anyagból készült. Valamint lemezekkel és levehető fogakkal rendelkezik a gyors és egyszerű karbantartás érdekében. A forgócsap közelében található a betonacél vágására szolgáló penge. Minden egy forgófejre van rögzítve, amely lehetővé teszi a 360°-os hidraulikus forgatást. Szabványos adapterlemez, amely kiegészíti a rögzítést mind a szabványos tengelykapcsolókhoz, mind a gyorscsatlakozókhoz.

  • 9 modell kotrógépekhez 5-90 t üzemi tömeggel.

További információk

Tömeg 1200 kg
Állapot

Új

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait