Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Visszatérési politika

Politikánk 14 napig tart. Ha 14 nap telt el a vásárlás óta, sajnos nem tudunk visszatérítést vagy cserét kínálni Önnek.

Ahhoz, hogy visszaküldésre kerüljön, az árucikknek fel nem használtnak kell lennie, és ugyanolyan állapotban, mint amit megkapta. Az eredeti csomagolásban is legyen.

A visszatérés befejezéséhez be kell fizetnünk a vásárlás igazolását vagy igazolását.

Kérjük, ne küldje vissza vásárlását a gyártónak.

Visszatérítés (adott esetben)

Amint a visszatérés megérkezett és megvizsgálták, e-mailt küldünk, amelyben értesítjük, hogy megkaptuk a visszatérített terméket. Ezenkívül értesítjük Önt a visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról.
Ha jóváhagyják Önt, akkor a visszatérítés feldolgozásra kerül, és egy bizonyos napon belül automatikusan jóváírásra kerül a hitelkártya vagy az eredeti fizetési mód.

Eladási cikkek (ha alkalmazható)

Csak a szokásos árú cikkek téríthetők vissza, sajnos az eladási cikkek nem téríthetők vissza.

Cserék (ha alkalmazható)

Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha hibásak vagy sérültek. Ha ugyanazon cikkre kell cserélnie, küldjön egy e-mailt az info@nehezgepszerelek.hu címre.

Ajándékok

Ha a terméket ajándékként jelölték meg, amikor megvásárolta, és közvetlenül Önnek szállította, akkor ajándékutalványt kap a visszatérítés értékéig. Miután megkapta a visszaküldött terméket, ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha a terméket vásárláskor nem jelölték meg ajándékként, vagy ha az ajándék átadója megkapta a megrendelést, hogy később megkapja, akkor visszatérítést küldünk az ajándék átadójának, és megtudja, hogy visszatér.

Szállítás

A cikk feladásáért a saját szállítási költségeiért Ön felel. A szállítási költségek nem téríthetők vissza. Ha visszatérítést kap, a visszatérítés költségeit levonják a visszatérítésből.

Attól függően, hogy hol lakik, a cserélt termék eléréséhez szükséges idő változhat.