Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő
Kategória:

Bridgestone Alenza 255/50R21 109Y XL

Original price was: 130,000Ft.Current price is: 95,000Ft.

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

Nyári gumi akció

Bridgestone Alenza 255/50R21 109Y XL

21 DOT 22

Gyártási hely: Lengyelország

Frissen gyártott


Bridgestone
gumiabroncs gyár 255/50R21 méretű abroncsát Y, azaz maximálisan 300 km/hsebességhez tervezte, emellett 109 vagyis 1030kgaz üzemszerű terhelhetősége. Ez a nyári gumi a Bridgestone alenza-001 elnevezésű mintázatának segítségével tapad az útra, , erősített oldalfalúszemély abroncs. Az EU-cimkézés A-tól G-ig terjedő skáláján, ahol az A a legjobb értékelés, nedves tapadásra A, üzemanyag fogyasztásra Aértékelést kapott , míg az abroncs zajszintje 68 dBmely a 1 kategóriába sorolja a gumiabroncsot ebből a szempontból .

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait