Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő
Kategória:

Csillagrosta kanalak

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

Rostakanalak alapvető újítása az egyedülálló felső-fésűs technológia. A rosta felső részén a kalapácsok a fésűk között forognak, ezáltal a végtermék mérete azonos vagy kisebb a fésűk közötti távolság nagyságánál. A felső fésűk fogják meg a rostálandó anyag nagy részét, így a dobok és a csapágyak kisebb igénybevételnek vannak kitéve.

Ez a konstrukció dugulásmentességet biztosít, és jó kapacitást eredményez még nedves anyagok esetében is. Rostakanál  mindennemű tereprendezési munkálat esetében csatasorba állítható. Alkalmas a tőzeg és a talaj felső rétegeinek rostálására, föld, homok, tőzeg és műtrágya keverésére, illetve komposzt levegőztetésére és rostálására vagy akár a hulladéktól szennyezett föld feldolgozására is.

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait