Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő
Kategória:

HAMMER DX60 kőzetmaró

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

A robusztus homlokfogazású marókat nagy nyomatékú motorok hajtják. A vágóerő növelése érdekében sebességváltóval vannak felszerelve. A dob és csákány optimális megválasztása garantálja az anyaglazítás nagy teljesítményét és csökkenti a kopást.

A feladatához legjobban megfelelő alkatrészek optimális behatolást biztosítanak a kőzetbe alacsony rezgés- és zajszint mellett. A víz alatti működés akár 25 méteres vízmélységben sem jelent problémát a nagy teherbírású tömítőrendszernek köszönhetően.

A vágási műveletnél nem a maró teljesítménye (kW), hanem a vágófej nyomatékából adódó csákányerő a meghatározó.

A csákány optimális elrendezése magas bomló teljesítményt és alacsony kopást garantál. Így a sima vágás csökkenti a kotrógép vibrációját.

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait