Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő
Kategória:

HAMMER FX3200 hidraulikus bontókalapács törőfej

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

  • 15 modell 8-200 tonnás üzemi tömegű kotrógépekhez

Forgócsövek teljesen védettek minden rossz felhasználástól és rezgésállók, ha a kamrában hiányzik a nitrogén.

Az üzemi nyomás szabályozása – Az FX sorozatnál (FX950-15000) lehetőség van az üzemi nyomás beállítására a megszakító elosztóján elülső kézi szeleppel.

Por- és víz alatti munkák kialakítása – Megakadályozhatja a por és a víz bejutását a megszakítóba, ha legalább 10 bar nyomással levegőt fúj a megszakító elülső részén található megfelelő furatba.

Automatikus hidraulikus kenőberendezés (opcionális, a megszakítóra szerelve) – A Beka-Lube automatikus kenőrendszer optimalizálja a kenési folyamatot, és csökkenti a karbantartási és állásidőket.

Automata hidraulikus zsírozó berendezés exkluzív Hammer elektromos vezérléssel (opcionális, a kotrógépre szerelve) – Innovatív elektromos rendszer automatikus zsírelosztással, kevésbé hajlamos a vibrációs törésekre, köszönhetően a 4 kg-os vagy 8 kg-os saját zsírtartályának, így a rendszer olcsóbb, mint az összes többi egypatronos készülék.

Az ütések kézi beállítása – Az FX sorozatnál (FX950-FX15000) az ütések szabályozása manuálisan történik a megszakító oldalán elhelyezett állítószeleppel.

Hidraulikus rendszer üreségetéshez – A hidraulikus rendszer egy regeneratív olajkör, amely elkerüli az üres égetést, amikor a szerszám nem érintkezik a kővel.

A dugattyú speciális geometriájú, hogy állandó ütési energiát tartson fenn, valamint csökkentse a töréseket kritikus körülmények között.

Porvédő rendszer alagutakhoz (opcionális) – A pormentesítő rendszer az alsó perselybe szerelt porálló tömítésből áll, hogy elkerülje a szennyeződések bejutását az áramkörbe.

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait