Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő
Kategória:

HAMMER SB150 hidraulikus bontókalapács törőfej

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

  • 9 modell 0,5-12,5 tonnás üzemi tömegű kotrógépekhez

Nagyobb teljesítmény, kevesebb vibráció és karbantartás – Az SB törőfejek inerciális nitrogénenergia-visszanyeréssel működnek, így nagyobb teljesítményt (több mint 30%) és kevesebb vibrációt érnek el a nitrogénkamrának köszönhetően, amely csökkenti a karbantartási költségeket, mivel nincs membránja.

A nitrogéntöltet hosszan tartó élettartamot garantál. – A múltban az energiavisszanyerő megszakítók gyakori nitrogén-utántöltést igényeltek; az új tömítési rendszerrel és a Freudenberg által kifejlesztett új keverékkel a korábbinál 300%-kal nagyobb gáztömörséget tudnak garantálni.

Védett csövek – A csövek teljesen védettek a burkolaton keresztül, és minden típusú ásatáshoz alkalmasak, különösen szűk helyeken.

Hangtompított test – A különleges kialakítás, a zárt dobozos házzal, valamint a hangelnyelő anyag behelyezésével lehetővé tette a megszakító nagyon alacsony zajszint elérését.

Kettős rögzítőcsap – A dupla rögzítőcsappal ellátott szerszámrögzítő rendszer megfelelő és egyenletes kopást tesz lehetővé, és hosszabb karbantartási intervallumot biztosít az egész reteszelőrendszer számára.

Monoblokk test kötőrudak nélkül – Az egész SB sorozat előnye a sajátos monoblokk konstrukció; ez a tulajdonság nagyon nagy ellenállást biztosít a szerkezetnek az áttétellel szemben munka közben. A megszakító egy darabból épül fel, és nincs rögzítőrúd, így nagyobb hatékonyságot és kevesebb karbantartást eredményez.

Csak két mozgó alkatrész.

Minden típusú beépítéshez (nyomás alá helyezés) – Az SB sorozat elviseli a magas ellennyomást, és széles kalibrációs tartományban rendelkezik a szükséges olajárammal a könnyebb beszerelés érdekében.

A dugattyú egyetlen cserélhető hengerbetétben mozog, amely érintetlenül tartja a főtestet, és szükség esetén könnyen cserélhető

A dugattyú speciális geometriájú, hogy állandó ütési energiát tartson fenn, valamint csökkentse a töréseket kritikus körülmények között

Láthatóság és sokoldalúság – Az SB sorozat modelljei keskenyedő formájukkal kiváló rálátást biztosítanak a kezelőnek a munkavégzés során, és lehetővé teszik a falhoz közeli munkavégzést, szűk szakaszban és nyitott szakaszban egyaránt.

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait