Loading...
Tamás
Tamás
Tovább olvasom
Az árak mindig versenyképesek, és a szolgáltatás kiváló. Mindig megtalálom, amire szükségem van, és ha nem, akkor megrendelik.
Antal
Antal
Tovább olvasom
A személyzet mindig nagyon barátságos, a választék hatalmas, az árak pedig verhetetlenek. Évek óta vásárolok itt, és amíg ezt folytatják, újra és újra visszajövök!
Dávid
Dávid
Tovább olvasom
Náluk vannak a legjobb árak, és mindig időben szállítják. Soha nem volt problémám velük, és mindig nagyon gyorsan reagálnak, amikor kapcsolatba lépek velük.
József
József
Tovább olvasom
Személyesen nézhetem meg mindig a termékeket, mindig ellenőrzött áru fogad és azonnal munkába tudom fogni a szerelékeket.
Előző
Következő
Kategória:

MUSTANG – VÁLOGATÓ OLLÓ

Elérhetőség: Raktáron

Loading...

Leírás

A markolók teljes sorozata, amely alkalmas bármilyen típusú anyag kezelésére és bontására.

Felhasználás: Elsődleges bontáshoz az „RK” rotációs törőgép sorozatot tanulmányozták. A 360°-os elforgatásnak és a nagy teljesítménynek köszönhetően a teljes termékcsalád óriási népszerűségnek örvend a bennfentesek körében.

  • Megbízhatóság: A felhasznált anyagok (Hardox vagy Quard), valamint a praktikus és jól megtervezett kialakítás nagy megbízhatóságot és kiváló teljesítményt biztosítanak. A kompakt forgóegység és a teljesen védett henger biztosítja a tartósságot.
  • Cserélhetőség: A könnyen cserélhető fogak és pengék csökkentik a gép üzemképtelenségi fázisait.
  • 4 modell kotrógépekhez 9-35 t üzemi tömeggel.

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Kiszállítás

Lehetőség van termékeink házhoz szállításra! Vállaljuk termékeink kiszállítását Magyarország illetve Európa egész területére. Keresse kollégáinkat, és kérje otthonra, telephelyére termékeinket!

Termékeinket személyesen is megtekintheti és átveheti! Lépjen kapcsolatba velünk MOST!

HORVÁTH BOTOND

Értékesítés

Maradt még kérdése? Keressen bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Maradt még kérdésed? Segítünk!

Biztosítjuk a minőségi munka alapjait